Aanbod


Workshops : ben je opzoek naar een specifiek onderwerp? Vraag het mij.

Aanbod volgens thema’s:

- Evenwichtiger met voeding en kruiden
- Koken en kruiden als medicijn
- Fermenteren
- Kruiden
- Vrouw
- Culinair

Workshops en lessen


Rustig, eenvoudig, transparant en duidelijk en vooral met frisse passie geef ik met alle plezier lessen en kookdemo’s. Want is er iets boeiender dan luisteren naar een gepassioneerd verhaal over gebalanceerde voeding?

Ik geef toegankelijke kookdemo’s, om zo zelf gemotiveerd thuis aan de slag te gaan, want gezond leven gaat vanzelf; rustig…stap voor stap…

Ik geef theorielessen, kookdemo’s en begeleid de doe-het-zelf-ers.
Mijn favoriete recepten zijn : meng alle ingrediënten. Daarom kies ik voor volwaardige, krachtige en biologische ingrediënten. Ik vind het belangrijk dat gezond koken ook ontspannend is. Dus niet een lange boodschappenlijst waarvoor je naar verschillende winkels moet. Dus geen super lange recepten waarvoor je uren in de keuken moet staan. Dus geen dure en nieuwe keukenapparatuur, omdat een goed mes en gietijzeren pot de perfecte basis is. Dus weinig kookmateriaal, omdat afwassen niet leuk is.

Kritisch bekijk ik leerstof, lectuur en visies. Ik sta dan ook volledig achter de informatie die ik doorgeef. Informatie gevormd als een bewuste, levensgenietende vrouw.

de Buurderij.


De Buurderij is een lokale markt met leveranciers binnen een straal van maximum 15km waar je online koopt. Nadat je bestelling online is doorgegeven kan je het 2 dagen later op halen in het verdeelpunt in je buurt.
Hamaika voorziet Biologische, volwaardige, seizoensgebonden, gebalanceerde veganistische en lekkere maaltijden. Op basis van veel groenten, plantaardige eiwitten en volle granen, een compleet gezonde maaltijd! Op de afhaaldag van De Buurderij kook ik in grote potten gezellig thuis om iedereen die besteld heeft te voorzien van een stevige portie.

Persoonlijk advies


Wil je koken voor een betere gezondheid?

Ben je allergisch of intolerant voor bepaalde voedingsmiddelen en wil je begeleiding in je zoektocht naar een nieuwe gezonde levenswijze?
Of wil je gewoon lekker veganistisch of vegetarisch leren koken?
Ik kom naar je thuis, samen koken we in jouw omgeving met jou ingrediënten. Gaandeweg zal je nieuwe, gezonde en lekkere ingrediënten leren kennen. Deze begeleiding is heel persoonlijk en op jouw maat en ritme.

Deze begeleiding kan vanaf 1 persoon.