Aanbod

Aanbod volgens thema’s


Evenwichtiger met voeding en kruiden.

  • Koken met de seizoenen.
  • Balans op je bord.
  • Verwarmende voeding.
  • Reinigen.
  • Fris na de feestdagen.
  • Een krachtig ontbijt.
  • Mooi huid, haar en nagels.
  • Voeding voor meer energie.
  • Koken voor allergieën en intoleranties.
  • Winterblues.
  • Ontzuren met voeding en kruiden
  • Stress.
  • Mineralen.
  • Zout, waarom en alle soorten.

Voeding en kruiden als medicijn.

  • Ondersteun je orgaan.
    • Maag,milt en pancreas
    • longen en dikke darm
    • nieren en blaas
    • lever en gal
    • hart en dunne darm.
  • Ontstekingen.
  • Diabeten.
  • Bloeddruk.
  • Winterkwaaltjes.
  • Bijnieruitputting.
  • Burn-out.
  • Constipatie.

Fermenteren.

  • Fermenteren.
  • Creatief fermentaties verwerken.
  • Kimchi.
  • Bacteriën in je voeding, supplementen en poetsmiddelen.

Kruiden.

  • Wildpluk, herkennen van wilde kruiden.
  • Wildpluk en/of vers kruiden verwerken in bv azijn, siroop of olie.
  • Koken met wilde en/of verse kruiden.
  • Maak je natuurlijke cosmetica.
  • Maak je eigen poetsproducten.
  • De oude volksgeneeskunde.
  • Gember! Maak je eigen gemberazijn, gemberolie, plantje en geniet van een gemberkompres.
  • Kruiden combineren met fruit.
  • Verse kruiden verwerken.
  • Maak je eigen kruidenzout.

Vrouw!

  • Koken voor vrouwen.
  • Kruiden voor vrouwen.
  • Menstruatiecyclus ondersteunen met voeding en kruiden.
  • Menopauze ondersteunen met voeding en kruiden.
  • Fertiliteit en zwangerschap met voeding en kruiden.
  • Krachtvoeding na de bevalling.

Lekker koken zonder :

  • Gluten.
  • Suiker.
  • Zuivel.
  • Vlees en vis.

Culinair.

  • Verliefd op groenten!
  • Koken zonder afval.
  • Granen.
  • Plantaardige eiwitten.
  • Haver: ontbijt, lunch, soep en avondmaal.
  • Koken met zeewier.
  • Start to veggie.
  • Gember: gerechten, gefermenteerd en dessert.
  • Gevarieerd veganistisch.
  • Zonder suiker.